29.3.09

Συναυλία Meritxell Gené

Πάμε και για τρίτη συναυλία! Μετά τους Aramateix (δις) και τους Dekrépits, σειρά έχει η Meritxell Gené. Αντιγράφω από το site της Penya Barcelonista d' Atenes:

Την Πέμπτη 9 Απριλίου 2009, στη μουσική σκηνή "Βάτραχοι" θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη μοναδική Καταλανή μουσικό από τη Lleida, Meritxell Gené (Μεριτσέλ Ζενέ) σε ακουστική εκδοχή των τραγουδιών της με τη συνοδεία του Xavi Cols, ακορντεονίστα του συγκροτήματος Skalivada. Η γλυκιά και χαρακτηριστική φωνή της Meritxell σε συνδυασμό με τη κιθάρα και το ακορντεόν, μας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά ποιοτικής μουσικής.


Η διεύθυνση του μαγαζιού είναι Σόλωνος 103, στα Εξάρχεια.
Τιμή εισόδου 10 ευρώ με ποτό.
Ώρα προσέλευσης 21:30

28.3.09

Δικαίωση!

Δικαίωση! Τα έλεγα εδώ κι εδώ. Όταν εκδόθηκαν τα εισιτήρια με πήραν τηλέφωνο από την Ε.Π.Ο. και μου πρόσφεραν εισιτήριο διάρκειας με μια γελοία έκπτωση (για τους χαμένους αγώνες στο Παγκρήτιο και για τους άλλους στο Ο.Α.Κ.Α.) ! Όπως είχα υποσχεθεί δεν αγόρασα και ήρθε η δικαίωση!Με ανακοίνωση της η Ε.Π.Ο. ξαναλέει μαλάκες όσους αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας!

Ελλάδα-Ισραήλ: Πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας 25/2/2009

1.Τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2008-2009, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, δεν θα ισχύσουν στον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με το Ισραήλ (1/4/2009, Παγκρήτιο Στάδιο).
2. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να εισπράξουν από την Ε.Π.Ο. το αντίτιμο (1/5) που αναλογεί στη συνολική αξία του εισιτηρίου διαρκείας που προμηθεύτηκαν.
3.Για τη διευκόλυνσή τους, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να επικοινωνούν με την Ομοσπονδία (τηλ.: 210 9306019, fax: 210 9359666, e-mail: tic@epo.gr , υπεύθυνη: κα Πριόνα) ή με το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων του γηπέδου Καραϊσκάκη (τηλ.: 210 4824730) και να δίνουν έναν αριθμό λογαριασμού Τραπέζης. Η Ε.Π.Ο. θα πιστώσει τον λογαριασμό αυτό με το χρηματικό αντίτιμο που αναλογεί για τον αγώνα Ελλάδα-Ισραήλ.
4.Τα χρήματα θα επιστρέφονται στον συγκεκριμένο κάτοχο που θα έχει υπογράψει για την αίτηση των εισιτηρίων διαρκείας.
5. Στο Fax/e-mail θα πρέπει να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία των κατόχων, καθώς επίσης ο αριθμός κάρτας διαρκείας (δηλαδή ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας, αριθμό καρτών διαρκείας με τις αναφερόμενες θέσεις αυτών και τον αύξοντα αριθμό που αναγράφεται στην κάρτα).
6.Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι κάτοχοι θα μπορούν να στείλουν το fax/e-mail έως και τις 20 Μαρτίου 2009, ώστε το αργότερο μέσα σε ένα μήνα να έχουν κατατεθεί τα χρήματά τους.

Δεν σχολιάζω! Ας σχολιάσουν αυτοί που εμπιστεύτηκαν και πάλι την ομοσπονδία μας! Ουστ!

14.3.09

Ένα παιχνίδι...

Πρίν μερικές μέρες στο facebook, ένας φίλος με έκανε tag σε ένα σημείωμα. Διάβασα το σημείωμα και διαπίστωσα πως πρόκειται για ένα παιχνίδι, που έχει πολύ πλάκα! Αυτές είναι οι οδηγίες:

OK, this is a little odd but pretty cool too, it's a game of sorts that lets you create a record album at random. Sometimes they turn out very nice! Don't be afraid to get creative with fonts when you're putting it all together. Here's how to do it:

1 - Go to "wikipedia." Hit “random”
or click http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random The first random wikipedia article you get is the name of your band.

2 - Go to "Random quotations"
or click http://www.quotationspage.com/random.php3 The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.

3 - Go to flickr and click on “explore the last seven days”
or click http://www.flickr.com/explore/interesting/7days Third picture, no matter what it is, will be your album cover.

4 - Use photoshop, gimp, or similar to put it all together.


5 - Post it to FB with this text and TAG the friends you want to join in.


και το δικό μου αποτέλεσμα είναι αυτό:

Ο "Καλλιτέχνης" Joseph Marrese ήταν στην πραγματικότητα ένας απατεώνας πολιτικός και ο τυχαίος τίτλος του άλμπουμ του πάει γάντι!

7.3.09

What someone needs...

"Just living isn't enough," said the butterfly, "one must also have freedom, sunshine, and a little flower."

6.3.09

I dream

I dream of no rules
I dream of following no one
I dream of flying
I dream of freedom
I dream of proving you wrong
I dream that my dream never dies

What you dream?

5.3.09

Διάλογος

Πακιστανός: Μάστορα; Τι σημαίνει ανάμεικτος;
Πόντιος: Ανάμεικτος; Να! Εγώ που έχω Πόντιο πατέρα και Ρωσίδα μητέρα, είμαι ανάμεικτος, κατάλαβες;

3.3.09

Musica è...

...Io sento ancora
le voci della strada dove son nato
mia madre quante volte mi avrà chiamato
ma era più forte il grido di libertà

e sotto il sole
che fulmina i cortili
le corse polverose dei bambini
che di giocare non la smettono più

Io sento ancora cantare in dialetto
le ninne nanne di pioggia sul tetto
tutto questo per me
questo dolce arpeggiare
è musica da ricordare
è dentro di me... fa parte di me... cammina con me...