28.3.09

Δικαίωση!

Δικαίωση! Τα έλεγα εδώ κι εδώ. Όταν εκδόθηκαν τα εισιτήρια με πήραν τηλέφωνο από την Ε.Π.Ο. και μου πρόσφεραν εισιτήριο διάρκειας με μια γελοία έκπτωση (για τους χαμένους αγώνες στο Παγκρήτιο και για τους άλλους στο Ο.Α.Κ.Α.) ! Όπως είχα υποσχεθεί δεν αγόρασα και ήρθε η δικαίωση!Με ανακοίνωση της η Ε.Π.Ο. ξαναλέει μαλάκες όσους αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας!

Ελλάδα-Ισραήλ: Πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας 25/2/2009

1.Τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2008-2009, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, δεν θα ισχύσουν στον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με το Ισραήλ (1/4/2009, Παγκρήτιο Στάδιο).
2. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να εισπράξουν από την Ε.Π.Ο. το αντίτιμο (1/5) που αναλογεί στη συνολική αξία του εισιτηρίου διαρκείας που προμηθεύτηκαν.
3.Για τη διευκόλυνσή τους, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να επικοινωνούν με την Ομοσπονδία (τηλ.: 210 9306019, fax: 210 9359666, e-mail: tic@epo.gr , υπεύθυνη: κα Πριόνα) ή με το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων του γηπέδου Καραϊσκάκη (τηλ.: 210 4824730) και να δίνουν έναν αριθμό λογαριασμού Τραπέζης. Η Ε.Π.Ο. θα πιστώσει τον λογαριασμό αυτό με το χρηματικό αντίτιμο που αναλογεί για τον αγώνα Ελλάδα-Ισραήλ.
4.Τα χρήματα θα επιστρέφονται στον συγκεκριμένο κάτοχο που θα έχει υπογράψει για την αίτηση των εισιτηρίων διαρκείας.
5. Στο Fax/e-mail θα πρέπει να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία των κατόχων, καθώς επίσης ο αριθμός κάρτας διαρκείας (δηλαδή ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας, αριθμό καρτών διαρκείας με τις αναφερόμενες θέσεις αυτών και τον αύξοντα αριθμό που αναγράφεται στην κάρτα).
6.Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι κάτοχοι θα μπορούν να στείλουν το fax/e-mail έως και τις 20 Μαρτίου 2009, ώστε το αργότερο μέσα σε ένα μήνα να έχουν κατατεθεί τα χρήματά τους.

Δεν σχολιάζω! Ας σχολιάσουν αυτοί που εμπιστεύτηκαν και πάλι την ομοσπονδία μας! Ουστ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: