5.7.07

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες...

Μετά τις χθεσινές όμορφες αναμνήσεις πάμε και στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα! Ο μέγας πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, μετά τα προηγούμενα κόλπα, έκανε και δηλώσεις στον Sport FM:

«Στο τελευταίο παιχνίδι που θα δώσουμε στα προκριματικά απέναντι στη Μάλτα θα παίξουμε στο ΟΑΚΑ. Εξετάζουμε τώρα πού θα δώσουμε το προτελευταίο παιχνίδι, με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη. Οι προπονητές με παρέπεμψαν στους παίκτες. Υπάρχει το πρόβλημα με τα εισιτήρια διαρκείας, αφού δεν θέλουμε να κακοκαρδίσουμε αυτούς τους περίπου 4.000 φιλάθλους που μας εμπιστεύθηκαν. Θα πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση για όλους».


"Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες, να δεις κάποτε που θα μας πούνε και χαζούς" που έλεγε και το τραγούδι. Για εμάς τους 4.000 φίλαθλους λέω που δεν θέλει να μας κακοκαρδίσει. Δεν φτάνει που χάσαμε δύο αγώνες επειδή επέτρεψε στον ΟΠΑΠ να μοιράσει πλαστικά κοντάρια με τις σημαίες και να τιμωρηθεί η έδρα, τώρα θέλει να χάσουμε ακόμα δύο ματς (καλά ντε, βγάλτε έξω το ματς στο ΟΑΚΑ).
Είμαι περίεργος, πόσοι από αυτούς τους 4.000 θα ξαναπάρουν διαρκείας. Προσωπικά, αν δεν φύγει το λαμόγιο από την ΕΠΟ δεν ξαναπαίρνω ακόμα κι αν η εθνική μας κερδίσει το μουντιάλ! Τέλος! Χίλιες φορές ο Τσιάρτας πρόεδρος! Χειρότερος αποκλείεται να είναι από αυτόν.
Αν δεν θέλεις να μας κακοκαρδίσεις, κυρ-Βασίλη, δώσε μας τα λεφτά μας πίσω, για τους υπόλοιπους αγώνες (και τους δύο προηγούμενους) και πάρε σύνταξη ή γίνε πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Αφού δεν σ' αρέσουν οι άνθρωποι που πληρώνουν να δουν την εθνική, θα γυρίσεις στα παλιά, τότε που γύρναγες στα Λύκεια χαρίζοντας εισιτήρια και μοίραζες προσκλήσεις στους πολιτικάντηδες, για να μαζέψεις 500 άτομα στο ΟΑΚΑ. Αυτά είναι τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποιός Κόκκαλης και ποιός Βαρδινογίαννης; Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, είναι το κεφάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ουστ! Ουστ! και πάλι Ουστ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: