15.6.10

2ο Kosmos Festival

Χάρη στον Στέλιο (thanks man) μπήκαμε στο τσάμπα στο 2ο Kosmos Festival και συγκεκριμένα την δεύτερη μέρα που μας ενδιέφερε πιο πολύ. Είδαμε Amparo Sanchez, Shantel και Ojos de brujo.

Όταν φτάσαμε η Amparo ήταν ήδη στην σκηνή (πάλι άργησα στο ραντεβού μου...). Είπε κομμάτια από τον καινούριο της δίσκο και μετά από λίγο οι Locomondo ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν μαζί το κομμάτι που είχαν πει και στην προηγούμενη συναυλία των Amparanoia, όταν οι Locomondo έπαιξαν support. Δεν λέει το Destino... :-(

Σκοτάδι στην σκηνή και μετά από λίγο βγαίνει ο Shantel με την μπάντα του. Ο τύπος είναι αγριεμένος και γεμάτος ένταση. Η μουσική του θυμίζει Bregovic αν και τελικά έχει ένα προσωπικό στυλ. Η Jelena μου κλέβει την καρδιά (όπου πάω αγαπάω), κάνα δύο τραγούδια είναι στα ελληνικά και ο Shantel κάνει πολλά stage diving και γίνεται ένα με τον κόσμο. Πολύ κόκα (κόλα) λέει ο Στέλιος.

Τέλος βγαίνουν οι Ojos de brujo. Η Marina για μια ακόμα φορά εκπληκτική! Δεν χορταίνεις να την βλέπεις. Από πίσω μας οι κλασσικές μαλακισμένες που φωνάζουν μαλακίες στα ισπανικά και οι άλλες μαλακισμένες που νομίζουν πως χορεύουν φλαμένκο... Ήμαρτον, βρε ζώα! Εντάξει, μας πείσατε!

Παίρνουμε τον πούλο σιγά-σιγά γιατί πρέπει να πάω και για δουλεία... Τέλεια (όταν είναι και τζάμπα είναι πιο τέλεια...). Αφήνω την καρδιά μου στο κορίτσι του Southern Comfort και αποχωρούμε. Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: