20.12.08

Προειδοποίηση!


Ο Κώστας ξαναχτυπά! Επισημαίνει πως πολύ καλά κάποιος σοφός είπε πως ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει για το νερό! Για ένα μπουκάλι νερό, ένα όργανο της τάξης που υποτίθεται ότι πρέπει να μας προστατεύει, πυροβόλησε και δολοφόνησε έναν πιτσιρικά.

Αλλά γιατί να ασχοληθούμε με την ψυχή του πιτσιρικά που έφυγε ή με το αν θα αποδοθεί δικαιοσύνη; Γιατί να ασχοληθούμε με την ομηρεία όλων σχεδόν των Ελλήνων στις τράπεζες; Γιατί να ασχοληθούμε με το γεγονός ότι λαμβάνουμε έναν από τους μικρότερους μισθούς στην Ε.Ε. και έχουμε μια από τις ακριβότερες αγορές (γαμώ την σύγκλισή σας, καθάρματα...) ; Γιατί να ασχοληθούμε με το γεγονός πως τα 3/4 των συνομηλίκων φίλων και γνωστών ούτε για πλάκα δεν σκέφτεται να παντρευτεί και μένει με τους γονείς του, για να τα βγάλει πέρα;

Ας ασχοληθούμε με την καταστροφή του καημένου επιχειρηματία στην Ερμού που ξεσκίζει τους υπαλλήλους του στα δωδεκάωρα και αισχροκερδεί! Ας ασχοληθούμε με την καημένη πολυεθνική της οποίας η επένδυση στην Ελλάδα δέχτηκε πλήγμα από τους κουκουλοφόρους! Ας ασχοληθούμε με την γιορτινή Αθήνα και την ξενόφερτη μαλακία της, το μεγάλο δέντρο! Ας ασχοληθούμε με τον Κωστάκη, που δεν βλέπει εξ αρχής τα θέματα στις πραγματικές τους διαστάσεις και τον ανασχηματισμό του! Ουστ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: