26.10.07

Τοπ 10 συζητήσεων στο κοτέτσι

Στην δουλεία μου, ένας χώρος που ήταν ορνιθοτροφείο (κοτέτσι) και μετατράπηκε σε εργοστάσιο οι συζητήσεις είναι σχεδόν πάντα οι ίδιες. Σήμερα θα σας γράψω τις 10 δημοφιλέστερες!


  1. Είναι ο φετινός Ολυμπιακός υπερομάδα; Αν ναι, που οφείλεται αυτό; Στον μέγα αναμορφωτή και ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα, Στρατηγό Σερ Τάκη Λεμονή ή στο απύθμενο ταλέντο των Άντζα και Τοροσίδη.
  2. Ήταν όλοι όσοι μιλούσαν ελληνικά φανατικοί οπαδοί της ομάδας μπάσκετ του Άρη την εποχή των Γκάλη-Γιαννάκη; Ή απλώς συμπαθούσαν την ομάδα; Κι γιατί τώρα δεν το παραδέχονται ότι είναι ακόμα κρυφό-Αρειανοί;
  3. Πόσο μαλάκας είναι ο Χοντρός; Η συζήτηση γίνεται σχεδόν καθημερινά με την παραμικρή αφορμή (ή μη αφορμή) που δίνει ο Χοντρός. Μετά την εξιστόρηση και ανάλυση της τρέχουσας μαλακίας που έκανε ο Χοντρός, γίνεται και μια αναδρομή στο παρελθόν με εξιστόρηση παρόμοιων μαλακιών του Χοντρού.
  4. Πόση αύξηση πήρε ο ρουφιάνος; Όπου ρουφιάνος, οποιοσδήποτε κι αν πάρει αύξηση. Το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στο ύψος της αύξησης και στο πόσο μικρό μισθό παίρνουν οι υπόλοιποι φτωχοί πλην ηθικοί (όχι ρουφιάνοι) προλετάριοι που εργάζονται σκληρά. Οι ρόλοι εναλλάσσονται.
  5. Φανταστικοί τρόποι εξευτελισμού του "Ζώου". Ο τίτλος τα λέει όλα! Φανταστικές προτάσεις για την εκμηδένιση του "Ζώου". Πραγματικά η φαντασία οργιάζει!
  6. Σεξουαλικές φαντασιώσεις με την "Γνωστή". Οι συνομιλητές (και είναι αρκετοί) παρουσιάζουν στους υπόλοιπους όλες τις φαντασιώσεις που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν με την "Γνωστή". Δεν υπάρχουν όρια, όλα τα 'χει ο μπαξές.
  7. Ποιο από τα αυτοκίνητα των εργαζομένων είναι το καλύτερο; Όλοι οι κάτοχοι τετράτροχων λένε για το πόσο υπερέχει το αυτοκίνητό τους έναντι των υπολοίπων. Μετά δίδονται παραδείγματα για το πόσο άχρηστα είναι τα αυτοκίνητα των άλλων. Αφού πλακωθούν, τα βρίσκουν δίνοντας συμβουλές για διάφορα θέματα αυτοκίνησης. Κορυφαία ατάκα κατά την διάρκεια της μάχης "...εμένα έχει φώτα με λάμπες χένον..."
  8. Ιστορίες από τον στρατό. All time classic! Όλοι οι καταδρομείς και όλοι οι ΟΥΚάδες (ακόμα και εξαμηνίτες) μαζεμένοι σε έναν χώρο. Τρέμε Τουρκία...
  9. Το σπίτι που κτίζω. Περιγραφή των σπιτιών που κτίζουν οι Πόντιοι, εκτός σχεδίου πάντα. Ανασκόπηση των εργασιών που έγιναν την προηγούμενη μέρα και αναλυτικό πρόγραμμα εργασιών της επομένης. Από καιρό σε καιρό γίνεται συζήτηση και για την εξεύρεση πόρων μέσω δανείου για την συνέχιση της οικοδομής (κι όμως οι άνθρώποι κτίζουν σπίτια με καταναλωτικά δάνεια με επιτόκιο 16%!).
  10. Είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ένας ξεπουλημένος ρόκερ; Πάντα ήταν; Ή έγινε μετά τον γάμο του. Στα παρελκόμενα το πόσο άμουσος είναι, παραδείγματα άλλων άμουσων και ξεπουλημένων ρόκερ και εξύμνηση αυτών που κρατάνε την σημαία του ροκ ψηλά!

Και νορμάλ να είσαι, πως να μην χαζέψεις εκεί μέσα; Τουλάχιστον δεν συζητάμε για το ποιός θα πρέπει να είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Κάτι είναι κι αυτό!

2 σχόλια:

Katerina είπε...

Mporei na to suzhthsete kai auto tis meres ths ekloghs... xixi... kontos yalmos allhlouia...
Wste autes einai oi antrikes suzhthseis???????

Apostolos Papadis είπε...

Μπα, δεν νομίζω. Όλοι άσχετοι είναι με την πολιτική.
Αυτές είναι οι συζητήσεις στο κοτέτσι. Γράφω πουθενά οτί είναι αντρικές συζητήσεις;