16.9.07

Καλό ταξίδι Colin


Η σχέση μου με τα αυτοκίνητα είναι διχασμένη. Δεν θέλω να οδηγήσω. Δεν με ενδιαφέρει να κατέχω αυτοκίνητο. Ωστόσο υπάρχουν κάποια περίεργα μοντέλα που με εντυπωσιάζουν. Μην πάει το μυαλό σας σε θηριώδη τζιπάκια (που ξεσκίζουν το περιβάλλον με τα καυσαέρια τους) ή σε ακριβά σπορ αυτοκίνητα (που κάνουν επίσης το ίδιο).

Πέρα από αυτό, υπήρχαν δύο άνθρωποι που με έκαναν να κολλάω στην οθόνη της τηλεόρασης για να δω την απίστευτη οδήγηση τους. Ο ένας ήταν ο συχωρεμένος Ayrton Senna. Ο άλλος πήγε χθες να συναντήσει τον πρώτο στους ουρανούς. Ο Colin McRae.

Το νήμα της ζωής κόπηκε χθες το απόγευμα σε πτώση ελικοπτέρου, που πιλοτάριζε ο ίδιος. Μαζί του, στο ελικόπτερο επέβαιναν, ο 5χρόνος γιος του, ένας 6χρόνος φίλος του και ένας 37χρόνος οικογενειακός φίλος. Διεξάγεται έρευνα για τα αίτια της πτώσης. Η ιστοσελίδα του McRae μέχρι και αυτήν την στιγμή παραμένει μαύρη.

Καλό ταξίδι...

2 σχόλια:

Σπύρος είπε...

Αντιο! colin ! ελεος τραγική ειρωνεία να είσαι οδηγός αγώνων να κινδυνεύεις κάθε δευτερόλεπτο και να σε πέρνει ο θεος απο ατύχημα με ελικόπτερο...ελεος!

Apostolos Papadis είπε...

Κανείς δεν ξέρει τι θα τού 'ρθει! Δεν είναι μοιρολατρεία αλλά πραγματικότητα.