29.2.08

Birthday!



Today is a birthday
They're smoking cigars
He's got a chain of flowers
And sows a bird in her knickers
Ohhh...


Μόλις έγινα 8!Και ήμουν καλεσμένος στον "όμορφο κόσμο το πρωί"! Και σκέφτηκα να απαντήσω "Μα τι σκατά;Δεν έχετε να ασχοληθείτε με τίποτα σοβαρότερο; Αλλά ο Νίκος μου έδωσε μια εκπληκτική ιδέα και έτσι απάντησα "Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση,αλλά είμαι ήδη καλεσμένος στον "Πρωινό καφέ".Υπόσχομαι να σας προτιμήσω σε τέσσερα χρόνια!"

27.2.08

Τι μούφα!

Χθες ο Κοσμάς με έψησε να πάμε στο γήπεδο να δούμε Ιωνικό! Τελικά σήμερα, μετά την δουλεία, βρεθήκαμε στα εκδοτήρια, πληρώσαμε 15 αφρό εισιτήριο και καθίσαμε στα (μόνιμα) βρώμικα καθίσματα της θύρας 1-2.Τι το ήθελα!Αηδία και σιχαμάρα.Τέτοιες ομάδες (σαν τον Ιωνικό και την Καστοριά) θα πρέπει να σταματήσουν να αγωνίζονται δια νόμου!

Ευτυχώς που υπήρχε ο Coach Karavitis και η ξανθιά αστυνομικίνα με την τσίχλα! Γέλασε το χειλάκι μας (και άνοιξε το μάτι μας). Ποτέ ξανά (Μέχρι την επόμενη φορά).



Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο κρεοπώλησας , σας θυμίζει ότι αύριο είναι Τσικνοπέμπτη!

16.2.08

Johnny

Όταν πήγαινα στο γυμνάσιο, είχα μια συμμαθήτρια, την Θεολογία, που είχε πολύ μεγάλο στήθος. Κάποτε, ως αδαής που ήμουν, της είπα πως θέλω να την χουφτώσω. Εκείνη (όλα να τα περιμένεις από αυτές, που λέγαμε) μου είπε πως αν θέλεις να με χουφτώσεις, πρέπει να μου φέρεις εκατό αφίσες του Johnny Depp. Άρχισα και εγώ να μαζεύω τις αφίσες (χωρίς σχόλια).
Αναρωτιόμουν τι τις ήθελε τις αφίσες του ηλίθιου, αυτή η χαζή. "Σιγά τον μαλάκα" σκεφτόμουν. Τότε ο Depp πρωταγωνιστούσε στην σειρά 21 Jump street την οποία την έβλεπα αραιά και που.

Περάσαν πολλά χρόνια από τότε. Έχω δει πολλές ταινίες με τον Depp και πραγματικά δηλώνω εντυπωσιασμένος. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε και η συμμετοχή του σε έναν δίσκο των Oasis που έπαιξε slide guitars και το tatoo που είχε για την Winona Ryder (το οποίο άλλαξε μετά τον χωρισμό τους)

Την περασμένη βδομάδα, μαζί με την Χριστίνα, είδαμε το ¨Sweeny Todd:The Demon Barber of Fleet street". Έμεινα έκπληκτος γιατί η ερμηνία του Depp ήταν απίστευτη! Αν και σιχαίνομαι τα μιούζικαλ, το συγκεκριμένο αποφάσισα να το δω, γιατί όταν ήμουν στο Λονδίνο είχα πάει σε ένα ghost tour στο οποίο ο ξεναγός μας είχε πει την ιστορία του μπαρμπέρη της Fleet street. Η ατμόσφαιρα της ταινίας ήταν πραγματικά τέλεια. Αισθανόσουν πως πράγματι βρισκόσουν στο Λονδίνο της εποχής του Todd. Εξαιτίας αυτής της ταινίας, θα ξαναρχίσω να πηγαίνω σινεμά. Μου είχε λείψει αυτό που προσφέρει μια ταινία που την βλέπεις σε μια αίθουσα: Η μαγεία!

Για την ιστορία, μάζεψα λιγότερες από είκοσι αφίσες, αλλά ως μη αδαής πλέον, την Θεολογία την χούφτωσα!

5.2.08

Τι άλλο θα ακούσω;

-Που ήσουν, μάστορα;
- Πήγα στο αυτοκίνητο να δω τι κάνει
-(Καλά είναι; Να του δώσεις χαιρετίσματα την άλλη φορά!)

-Άκουσα στο ραδιόφωνο πως οι γυναίκες θα μπορούν να αναπαραχθούν μόνες τους, αλλά θα γεννάνε μόνο κορίτσια!
-(Από αυτές τις πουτάνες, όλα να τα περιμένεις! :-D )

-Το μεσημέρι έφαγα αλμυρή κρέπα με μπρόκολο!
-(Την επόμενη φορά φάε ψάρια με μέλι!)

Ήμαρτον!!!!

2.2.08

ECDL τέλος!!!!

Ναι! Τελείωσα! Το πήρα!
Την περασμένη βδομάδα έχασα την Access και ορκίστηκα να ξυρίσω το κεφάλι μου αν δεν πάρω 100% την επόμενη φορά. Η επόμενη φορά ήταν σήμερα και φυσικά αυτό που επιθυμούσα το πέτυχα. Απόλυτη επιτυχία και το χαρτί στο χέρι μου! :-)

Πάμε τώρα για αγγλικά μέχρι τον Μάιο!

1.2.08

Το site του μήνα: Φεβρουάριος 2008


Ένα site αφιερωμένο σε φόνους που έχουν γίνει μέσα σε καταστήματα McDonalds σε όλον τον κόσμο! Από την δεκαετία του ογδόντα έχουν καταγραφεί 105 περιπτώσεις φόνων μέσα στα εστιατόρια της αλυσίδας.Όλες είναι μαζεμένες εδώ! Σκοτώστε τον χρόνο σας διαβάζοντας για McMurdered πελάτες!