25.3.07

Τραγική νύχτα!

Τραγική η εθνική μας απόψε! Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα, μετά και την ήττα της Νορβηγίας, αλλά αυτή η ήττα ήταν βαριά. Κερδίζοντας την Μάλτα μπορούμε να σώσουμε την παρτίδα.


Με χάλασε πολύ η εικόνα των Τούρκων να χοροπηδάνε στο κέντρο του γηπέδου μετά το τρίτο γκόλ τους. Με χάλασαν πιο πολύ οι σκατοφασίστες που έπαιζαν ξύλο στο πέταλο και πέταξαν έναν τόνο υλικό στο γήπεδο. Ακόμα πιο πολύ με χάλασε ο Γιούρκας.


Φίλε; Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, πως όλοι εσείς που κερδίσατε το ευρωπαικό κύπελλο, θα είστε υπεράνω κριτικής εκ μέρους μου. Σας έχω πολύ ψηλά! Θα μπορούσα να σου επιστρέψω αυτά που είπες και να σου πω “εσύ, να πας να γαμηθείς”. Το ψέλλησα στο γήπεδο. Ψέμματα! Το φώναξα! Το μετάνιωσα! Αλλά….Ήσουν τραγικός! Ο χειρότερος του γηπέδου! Προκλητικός! Ούτε επιθετικές πρωτοβουλίες πήρες, ούτε ανέκοψες το 17 των τούρκων. Τίποτα! Μηδέν! Αντί να σκύψεις το κεφάλι, να κλειστείς ένα μήνα στο σπίτι σου απο ντροπή, γυρνάς και βρίζεις, αυτόν που πληρώνει να σε δει. Αν σου έχει μείνει λίγη τσίπα, μην ξαναπαίξεις στην εθνική! Ή έστω ζήτησε συγνώμη!


Γιακουμάτο; Γιατί δεν παρατάς το υπουργείο να αναλάβεις προπονητής της Εθνικής; Θα τα κάνεις καλύτερα όλα εσύ! Όπως τα κάνεις στο υπουργείο σου! Κάτι λαμόγια σαν εσένα έτρεχαν στις υποδοχές για να βγούν φωτογραφία με τον “Γερμανό” και με τα “ΚΑΠΗ”. Ούστ, καραγκιόζη!

6 σχόλια:

Scholiast είπε...

My condolances... I was mostly disappointed by the 2nd (3rd?) goal, when Nikopolidis - this family's hero - failed miserably... Norway lost too, though, so you're still way better than us ;)

Σπύρος είπε...

Σωστή η άποψη περι Γιακουμάτου,λογικό, μετα τον αγώνα βγήκα οι κριτές του καναπέ για να πουν την ανοησία τους.Όσο για την νύχτα ήταν πραγματικά τραγική για 2 λόγους. Πρώτο λόγω Εθνικής επετείου και δεύτερο διοτι η τεσσάρα είναι τεσσάρα όπως και να γίνει.Άλλο ένα ερώτημα?Γιατί δεν έβαλε απο την αρχή τον Γκέκα? και στην θέση του τοποθέτησε τον Χαριστέα τραυματία εδώ και καιρό στην Φέγενορτ? Λάθη και άλλα πολλά μέσα σε όλα κύριε Ότο.

Scholiast είπε...

Last night was a touch better for you, then, even though you didn't score as many goals as you should. At least you'd learnt, and changed goalies, we hadn't - and in the last 20 minutes our goalie made to HUGE mistakes and lost us two points. And probably the European Cup. Oh well, I always root for England and Greece anyway :) And England seems to be, at best, uncertain to go through... Ζητω Ελλαδα!

Apostolos Papadis είπε...

@Scholiast

I've seen your keeper on TV.Looked worse than Nikopolidis!Both goals were gifts to Turks.That's bad cause Norwegian goals were great!

@Lockheart

Καλά!Δεν συνδέω την επέτειο με τον αγώνα!Ο Γκέκας σε 14 παιχνίδια με την εθνική δεν έχει σκοράρει και είναι και επιθετικός!Πάντως τα καταφέρνει καλύτερα απο τον Χαριστέα! Το μέλλον θα δείξει...

Unknown είπε...

οταν ακουσα οτι ο Γκεκας ειναι απο τους πρωτους σκορερ της Bundesliga η πρωτη σκεψη που μου ηρθε στο μυαλο ηταν "Μα καλα, τι αμυνες εχουν εκει?" :P Τελικα επιβεβαιωθηκα, οτι ο Γκεκας δεν ειναι δεινος σκορερ. Και το χειροτερο? Δε μαρκαρει. Αυτη ειναι η διαφορα του απο τον Χαριστεα :)

Apostolos Papadis είπε...

@Διονύσης

Για μένα, όλοι είναι παίκτες της εθνικής μας ομάδας και αξίζουν την υποστήριξη μας.