21.8.10

Handlebars...



Το είδα ένα βράδυ που δούλευα στην τηλεόραση! Το πιο γαμάτο κομμάτι που έχω ακούσει τους τελευταίους μήνες, στιχουργικά και μουσικά και από τα καλύτερα βίντεο που έχω δει γενικά! Κόλλημα!

Knossos

Βρίσκομαι στην Κνωσσό, πάνω από την αίθουσα του θρόνου του βασιλιά Μίνωα. Από κάτω μας δύο αρχαιολόγοι συντηρούν τις τοιχογραφίες και η ηλικιωμένη κυρία (όπως και οι υπόλοιποι) σκύβει για να δει.

16.8.10

Aut viam inveniam aut faciam

Ήρθε ο Αύγουστος και φεύγει σιγά-σιγά και όλα φαίνονται δύσκολα τριγύρω. Σε όλους τους τομείς τα πράγματα πάνε χάλια, αλλά τουλάχιστον δεν πάει παρακάτω. Όποτε ή θα βρω τον δρόμο για να ανέβω ή θα τον δημιουργήσω.

13.8.10

Reactions

Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις για κάποιο προηγούμενο συναισθηματικό πόστ μου... Τι να πω; Αρχή μου είναι να μην σβήνω τίποτα από όσα γράφω. Αυτά ένιωθα και πίστευα, αυτά έγραψα. Δεν μετανιώνω, αλλά ενημερώνω πως το παρελθόν κάποτε τελειώνει. Και το συγκεκριμένο παρελθόν πέθανε και θάφτηκε κάτω από βαριά ταφόπλακα! Παμ' παρακάτου! :-)

Πέντε στόχοι

Μιλούσα με κάποιον στο facebook. Οι γνωστές φιλοσοφικές μεταμεσονύχτιες συζητήσεις. Η κουβέντα το έφερε και είπαμε να βάλουμε από πέντε στόχους ο καθένας μέχρι το τέλος του χρόνου. Οι πέντε δικοί μου:

1. Να κόψω το κάπνισμα (το κομμένο...)
2. Να κολυμπάω ή να τρέχω ή να παίζω μπάσκετ κάθε μέρα
3. Να ταξιδέψω στο εξωτερικό για τρεις τουλάχιστον ημέρες
4. Να καθαρίσω επιτέλους το αρχείο (χαρτόμαζα) από εφημερίδες και περιοδικά που κατέχω (όλα θα πάνε για ανακύκλωση)
5. Να διαβάσω 20 βιβλία (ένα περίπου κάθε βδομάδα)

Μέχρι το τέλος της χρονιάς μένουν 140 μέρες. Απολογισμός τότε!