14.8.08

Destination Somewhere

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται! Ένα σχεδόν χρόνο περίμενε κάτω από το τραπέζι το κάλεσμα! Ήρθε η ώρα η μικρή μου βαλίτσα, φτιαγμένη από πλαστικό που δεν καταστρέφεται ούτε σε πυρηνικό ολοκαύτωμα, να γεμίσει. Ήρθε η ώρα των διακοπών!
Προορισμός κάπου ή παντού ή οπουδήποτε. Πρώτος σταθμός η Βαρκελώνη για τον αγώνα της ομάδας μου. FC Barcelona-Boca Juniors! Υπόλοιποι σταθμοί πολλοί και διάφοροι. Μέρη που αγαπώ, μέρη που θα αγαπήσω, μέρη που θα ξαναγαπήσω.
Αν δεν υπάρχει έκτακτη επικαιρότητα (πχ playback συναυλία της C.C. Catch στην Αθήνα ή απώλεια χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου από οποιονδήποτε Έλληνα αθλητή στο Πεκίνο) θα τα ξαναπούμε από Σεπτέμβρη!
Φίλοι και εχθροί, δίκαιοι και άδικοι, καλές διακοπές και καλή επάνοδο!

3.8.08

Sandra in Athens


Και όχι live όπως όλοι οι άλλοι στα προηγούμενα ποστ μου.Playback του κερατά. Τουλάχιστον η Samantha Fox είχε τα φωνητικά ζωντανά (φάνηκε όταν κατέρρευσαν τα μικρόφωνα στο Gagarin). Παρόλα αυτά η βραδιά ήταν πολύ καλή. Ξεκίνησε με τον τύπο που κάνει την εκπομπή Rewind στο Blue Sky με προβολή γαμάτων βίντεο κλιπ από τα 80s. Μετά βγήκαν οι VHS-Very Hot Stuff (και πως να μην είναι με αυτά τα όμορφα μπούτια της τραγουδίστριας τους). Γενικά ήταν πολύ καλοί! Μετά βγήκε η θεά! Είδα αυτό που περίμενα από τότε που ήμουν 8! Από τότε που αγόρασα την πρώτη μου κασέτα εταιρίας! Και η συνέχεια στο βίντεο:

1.8.08

Το site του μήνα: Αυγουστός 2008


Λατρεύω τα site που δεν έχουν καμία χρήση ή είναι παρανοϊκά και παλαβά! Πιο παλιά είχα δει των Radiohead και του Douglas Coupland. Πρόσφατα όμως είδα το site του Magne (μέλος των A-ha) και έχασα την μπάλα! Κείμενα και λέξεις που μοιάζουν ασύνδετα μεταξύ τους (ή μήπως είναι τελικά;) και παραπέμπουν σε άσχετες φωτογραφίες και σελίδες που μάλλον αποτελούν τον εσωτερικό κόσμο του Magne. Αν θέλετε να χαζέψετε λίγο (ή και πολύ) δείτε εδώ