29.5.08

Δεν μπορώ άλλο....


Ζέστη, ομαδική μαλακία τριγύρω, κακό όνειρο χθες το βράδυ και πολλές σκέψεις μου γάμησαν την μέρα! Ευτυχώς που μερικές φορές οι μαλάκες μπορούν να σε κάνουν να γελάσεις και λίγο... Τι κάνω στην στάνη με τα υπόλοιπα ζώα; Που είναι η έξοδος;

25.5.08

Κι άλλα σοφά λόγια

Προτιμότερο είναι να τιμωρεί κανείς τους εχθρούς του, από το να συμβιβάζεται μαζί τους. Γιατί το να ανταποδίδεις όσα έπαθες είναι δίκαιο, και η αποκατάσταση του δικαίου αξιέπαινη.
Αριστοτέλης

Τέλειο;

19.5.08

Σοφά λόγια απ' την Ελένη...

-Τι σε άλλαξε;
-Μετά τα τριάντα χρόνια άρχισα να βλέπω τα πράγματα πιο γλυκά, πιο τρυφερά. Κατάλαβα ότι δεν ήμουνα πια τόσο οργισμένη. Με κυρίευσε μια χαρμολύπη.Το μαχαίρι με το μέλι μαζί. Κατάλαβα ότι το καλύτερο στη ζωή είναι να μην ασχολείσαι με όσα δεν σε αφορούν.

-Όλα έχουν κόστος;
-Νομίζω πως ναι. Αλλά αυτά που έχουν το μεγαλύτερο κόστος είναι αυτά που τα έχουμε τζάμπα και δεν τα εκτιμάμε και μόλις πάρουμε χαμπάρι ότι τα χάσαμε, πιάνουμε πάτο και τότε μόνο καταλαβαίνουμε ότι το μεγαλύτερο κόστος είναι να μην μπορείς να εκτιμήσεις τα δώρα...Λέω μέσα μου: "Ελένη,ότι δεν σεβάστηκες σεβάσου το τώρα"

Από την συνέντευξη της Ελένης Βιτάλη στο free press FAQ

17.5.08

Φωτογράφος άγριας φύσης




Την Τετάρτη ανέβηκα στο κέντρο και πήγα μαζί με την Χριστίνα στην έκθεση "Φωτογράφος άγριας φύσης". Η έκθεση στεγάζεται στην στοά του City Link. Αν είναι ο δρόμος σας, μπείτε μέσα να δείτε φανταστικές φωτογραφίες από την όμορφη φύση και αγοράστε την αφίσα με την κουκουβάγια μόνο για 0,50 Αφρό. Τα υπόλοιπα τα βρήκα λίγο "τσιμπημένα" (καταραμένο πετρέλαιο...). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Αν δεν είναι ο δρόμος σας ή απλά βαριέστε, δείτε τις φωτογραφίες της έκθεσης εδώ
.

1.5.08

Αθάνατος!


1η Μαΐου 1994. O καλύτερος έφυγε για πάντα! Άλλα θα μείνει για πάντα στο μυαλό και στις καρδιές μας! Αθάνατος!