26.4.09

Alyona Bondarenko

Η Alyona Bondarenko είναι Ουκρανή, είναι όμορφη και πολύ καλή τενίστρια.

23.4.09

Εργάτες

Η φωτογραφία αυτή είναι πολύ γνωστή και είναι πολύ πιθανόν να την έχετε ξαναδεί. Τραβήχτηκε από τον Charles C. Ebbets κατά την διάρκεια της κατασκευής του κτιρίου της GE το 1932 και δείχνει έντεκα εργάτες να τρώνε το κολατσίο τους, εκατοντάδες μέτρα πάνω από την πόλη της Νέας Υόρκης.

Την κάρτα στον πάτο σας!

"Σκέψεις για την έκδοση πιστωτικής κάρτας γίνονται στο ΠΑΣΟΚ, στο πρότυπο της κάρτας των Εργατικών (New Labour) της Βρετανίας.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα της Τετάρτης, ήδη το κόμμα βρίσκεται σε επαφή με τράπεζες προκειμένου να αποφασίσει με ποια θα συνεργαστεί για την έκδοση της κάρτας.

«Θα έχει το ανταγωνιστικότερο επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπου της αγοράς, το επιτόκιο της θα είναι περίπου 20% χαμηλότερο από τα ισχύοντα, ενώ ο κάτοχός της δεν θα πληρώνει ετήσια συνδρομή ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στην τράπεζα» αναφέρουν στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης."

Από το in.gr

Μάλιστα! Αφού έγιναν μάγκες οι τραπεζίτες με την ανοχή των κυβερνήσεων και των δικαστικών τα τελευταία χρόνια, τώρα δίνουν και έκπτωση 20% στους υπάλληλους τους. Πολύ μεγάλη προσφορά! Ευχαριστούμε πολύ, αλλά είμαστε καμμένοι από τέτοιες κάρτες! Να τις βάλετε στον πάτο σας! Αλλά αφού είχατε δυνατότητα να έχετε χαμηλότερο επιτόκιο 20% από τα ισχύοντα, γιατί δεν το απαιτήσατε όταν ήσασταν στην κυβέρνηση, τότε που οι τράπεζες μας πήδαγαν με επιτόκια 17 και 18 τοις εκατό; Ουστ!

Υ.Γ. Αυτός από την Siemens δεν είπε ότι τα αρπάξανε και οι δύο; Πότε θα τα επιστρέψουν; Και ποίος θα πληρώσει την χασούρα του δημοσίου;

22.4.09

Δέκα λεπτά φήμης


Την Τρίτη μίλησα ζωντανά για περίπου δέκα λεπτά στο κρατικό ραδιόφωνο. Που βαδίζει αυτός ο κόσμος; :-D

21.4.09

Angel

Κάποια κοπέλα χρησιμοποίησε αυτήν τη φωτογραφία σαν profile picture στο facebook. Μ' άρεσε και την ανεβάζω!

19.4.09

Μη χέσω!

Δηλαδή η Sinead O`Connor παίζει support στον Πλιάτσικα; Ήμαρτον!

Χριστός ανέστη!

Μια γυναίκα ανάμεσα στους δέκα χιλιάδες προσκυνητές, μέσα στον Πανάγιο Τάφο, έχει λάβει το Άγιο Φως.

17.4.09

Jon Bon Jovi

Ο John Francis Bongiovi Jr., γνωστός ως Jon Bon Jovi, φωτογραφίζεται για το νέο άλμπουμ των Bon Jovi με τίτλο Lost Highway.

16.4.09

Βούβαλοι

"Κυρίες και κύριοι, οι άνθρωποι, υποτίθεται ότι είναι λογικά όντα, δεν είναι βούβαλοι"

Είσαι σίγουρος, πρόεδρε;

Wired

Χρειάζεται κανείς κάποιο περιοδικό; Η αίθουσα συνεδριάσεων του Wired.com sto San Francisco.

14.4.09

Charlize Theron

Είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου! Είναι η Charlize Theron!

13.4.09

Eric Cantona

Είναι Ιανουάριος 1995 και η Manchester United παίζει εκτός έδρας με την Crystal Palace. Ο Eric Cantona έχει αποβληθεί για σκληρό μαρκάρισμα και πηγαίνει προς τα αποδυτήρια. Ένας οπαδός των γηπεδούχων, ο Matthew Simmons, του φωνάζει καθώς περνάει μπροστά του "Get back to France, you fucking French bastard". Ο Cantona απαντάει με μια κλωτσία και αρκετές γροθιές. Η φωτογραφία έγινε εξώφυλλό στο single των Ash με τίτλο "Kung Fu".

12.4.09

Antonov An-225 Mriya & Buran

Αυτό είναι το μεγαλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο. Το Antonov An-225 Mriya (=όνειρο στο Ουκρανικά) κατασκευάστηκε για να μεταφέρει το Σοβιετικό διαστημικό λεωφορείο Buran (=χιονοθύελλα στα Ρωσικά) και έκανε την παρθενική του πτήση το 1988.

Michael Moore

Ο Αμερικάνος σκηνοθέτης Michael Moore φιμωμένος από την λογοκρισία.

11.4.09

Meritxell Gené

Η Καταλανή τραγουδίστρια Meritxell Gené, φωτογραφημένη από τον Andrew Condon.

Εισιτήριο #1

Έχω την συνήθεια να κρατάω τα εισιτήρια από όλες τις εκδηλώσεις που πηγαίνω και από όσα μέρη επισκέπτομαι. Ξεκινάω να ανεβάζω μερικά από σήμερα λοιπόν. Το συγκεκριμένο είναι από την Σίντρα της Πορτογαλίας. Εκεί υπάρχει ένα υπέροχο μουσείο παιχνιδιών στο οποίο υπάρχουν παιχνίδια από όλο τον κόσμο (αρκετά από όσα είδα τα είχα κι εγώ όταν ήμουν παιδί). Ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναπάω εκεί! Η Σίντρα είναι εκπληκτικό μέρος!

9.4.09

Τρόμος!

Ασταμάτητος και ανίκητος! Ο επόμενος...